2051 Biatorbágy, Szentháromság tér 6. | OM azonosító: 203398

Kenguru Matematika Verseny

Ebben az évben egy későbbi időpontban, de végül megszervezésre került a 2021. évi Kenguru Matematika Verseny.  A versenyre sok tanulónk jelentkezett és többen nagyon szép eredményeket értek el. A legsikeresebb tanulónk a 4. osztályos Somogyi Bendegúz, aki az 1. helyezett lett a megyében és az országos 16. helyen végzett ezzel az eredménnyel. Gratulálunk neki és tanítójának Vinis-Tar Zsuzsannának. További szép megyei eredmények születtek:

3. osztály: Novák Simon 20. hely 

4. osztály: Dobai Zsombor 18. hely, Szíjártó Hunor 21. hely

5. osztály: Gutay-Benedek Tamás: 26. hely

7. osztály: Varga Krisztián 15. hely

Gratulálunk minden eredményes versenyzőnek és tanáraiknak: Szauer Csillának, Lendvayné Hromoda Ildikónak, dr. Lehelné Szenjóby Ildikónak, Geréd-Király Andreának.  

 

Zrínyi Matematika Verseny

Idén is szép számban jelentkeztek tanulóink a Zrínyi Matematika Versenyre. Nagyon szép egyéni eredmények születtek!

A legsikeresebbek közülük:

Somogyi Bendegúz 4. osztály 27. hely

Kiss Johanna 2. osztály 28. hely

Gutay Benedek 5. osztály 29. hely

Polgár Dávid 4. osztály 35. hely

Gratulálunk nekik és a felkészítő tanítóknak, tanároknak!

Harmatcsepp tanulmányi verseny

Harmatcsepp tanulmányi verseny -eredmények
A 2020/2021. tanévben is szép számban vettek részt tanulóink az egyházi iskolák számára szervezett „Harmatcsepp” tanulmányi versenyen, melyen az alsó tagozatos diákok mérik össze tudásukat különböző tantárgyakból: olvasás-szövegértés, nyelvtan-helyesírás, matematika és hittan.
Két tanulónk jutott be az országos döntőbe, ahol nagyon szép eredményeket értek el. A 3. osztályból Szabó Zsombor 6. helyezést ért el matematikából, a 4. osztályból Dobai Zsombor a 7. helyezést hittanból. Gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk!

Bolyai Természettudományi Csapatverseny

Iskolánk felső tagozatának néhány csapata indult az online versenyen és büszkén mondhatjuk, hogy szép eredmények születtek:
A 6. osztályosok egyik csapata bent van az első tízben, a többiek 14.,17.,22. helyen végeztek, az 5. osztályosok egyik csapata 13. lett, a másik 17., a 7.osztályosok a 16. helyet szerezték meg. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak!

"Téli házaló népszokások" rajzpályázat

Téli házaló szokások -A karácsonyi előkészületek négyhetes böjttel járó időszaka az advent. Az adventi időszak a zajos mulatságok helyett a csendes várakozás, reménykedés, befele fordulás napjai. A közösségi élet természetesen ilyenkor sem szünetel teljes mértékben, hiszen ebben az időszakban szerveződnek, készülnek fel a betlehemesek, a kántálók és egyéb karácsonyi játékok előadói.
A Hagyományok Háza  idei rajzpályázata a téli házaló szokások megjelenítésére hívta pályázóit. Iskolánk már több éve rendszeresen számos kiváló munkát küld a pályázatra nem kis sikerrel. Idén a 8. osztályos Horváth Lili munkája a 5.-8. osztályos kategóriában különdíjban részesült. A zsűri tagjai: Eplényi Anna, tájépítész rajztanár, a GYIK Műhely vezetője, a MROE - Magyar Rajztanárok Országos Egyesületének elnökségi tagja; Bege Nóra, fotográfus, művészetterapeuta és Legeza Márta, néprajzkutató, a Hagyományok Háza gyerekprogramokért felelős szakelőadója. Gratulálunk Lilinek és rajztanárának Nyiri Imolának! 

 

Kenguru Nemzetközi Matematika Verseny 2020

Az idei Kenguru Matematika Verseny szeptember 10-én került megszervezésre. Iskolánk résztvevő tanulói közül sokan nagyon szép eredményt értek el. Ők azok, akik az első 50 helyezés közé kerültek. Ez nagyon szép eredmény az évfolyamonkénti többszáz versenyző között. Gratulálunk nekik és nagyon büszkék vagyunk rájuk!😊

 3. osztály:

Somogyi Bendegúz megyei 2., országos 10.hely!!!👍

Dobai Zsombor 25. hely

4. osztály:

Gutay Benedek 11. hely,

Gácsi-Kis Márk 39. hely

5. osztály:

Polgár Marcell 29. hely

Szabadkai Virág 40.hely

Novák Zsuzsanna 43. hely 

6. osztály:

Varga Krisztián 35. hely

Harmatcsepp tanulmányi verseny

Lezárult a katolikus iskolák alsó tagozatos diákjainak szervezett országos tanulmányi
verseny, a Harmatcsepp. Sajnos az idei tanévben a döntő elmaradt.

Kapcsolat

  • 2051 Biatorbágy, Szentháromság tér 6.
  • +36-20/398-7711
  • iroda@czuczoriskola.hu
  • OM azonosító: 203398
  • #

 

 

© Copyright Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola