Farsang 2020

Ebben az évben egy hosszú farsanggal számolhattunk, így minden korosztálynak jó kis vidám hangulatot tudtunk varázsolni erre az időszakra.

A felsős farsangot január utolsó napján tartottuk, a 60,70-es évekbe utaztunk vissza. A jelmezes buli előtt játékokkal indítottak az osztályok, majd a Pedrofon zenekar vérbeli retro zenéket játszott  a 60-as évekből. Sokat táncoltunk, nagyon jól éreztük magunkat. A legstílusosabb és legeredetibb jelmezeket díjazta a titkos zsűri, mely a zenekar tagjaiból és a tanárokból állt.

Február 1-jén a szülők is farsangi bálra voltak hivatalosak. Az iskola szülői alapítványának farsangi bálját idén már 6. alkalommal rendezte meg a SZIVEK. A bálon közel százan voltunk és ahogy az iskola igazgatója köszöntőbeszédében elmondta, a bál jótékonysági rendezvény is volt egyben. Az idén a a befolyt összeg az iskolaudvar játszó részének megújítására szolgálja majd. Az est a Görömblő Kompánia mesejátékával folytatódott, melyben a hallgatóság is aktív szerepet kapott. Az est táncházzal folytatódott, melyhez a talpalávalót Csernók Klára és zenekara biztosította. A táncház szünetében a rengeteg tombolatárgy talált gazdára. A teaházban volt alkalom ismerkedésre, jó kis beszélgetésekre. Köszönjük a SZIVEK áldozatos munkáját a rendezvény megszervezéséért és lebonyolításáért.

A kicsiknek február 12-én szerveztük meg a farsangi mulatságot sok sok játékkal és bemutatóval. Az első osztályosok egy játékboltba kalauzoltak el bennünket, a másodikosokkal egy fergeteges cirkusz mutatványaiba pillanthattunk bele, a harmadikosok különféle foglalkozásokat mutattak be nekünk, míg a negyedikesek hungarikumoknak öltöztek. 

Jó volt együtt nevetni, örülni egymásnak!