"Új udvart építünk projekt" befejezése

Nagy örömünkre a két éve meghirdetett "Új udvart építünk projekt"  iskolánk szülői alapítványa, a református iskola szülői alapítványa, a fenntartók és az Önkormányzat segítségével befejeződött. A projekt összesen közel 10 millió forintba került a támogatóknak. Köszönjük mindenkinek a támogatást!

A közös használatban levő udvaron a sártenger helyett szeptemberre egy műfüves pálya épült és teljes egészében megújult a játszótér. A felsősök a rézsűn vehetik igénybe az új kültéri pinpong asztalokat, a játszótéren az  egyensúlyozó, erőnlétet javító játékokat.  A kisebbek a játszóvárat, mászókákat, csúszdákat, pollyballt és az elengedhetetlen megújult, friss homokkal feltöltött homokozót.

A szülői közösségek kétkezi munkából is kivették a részüket az anyagi támogatáson túl. Szeptember első hétvégéjén elterítették a fakéreg háncsot, ágakat metszettek, virágot ültettek. Nagyon szép lett a játékudvar környezete  és a kis udvar is. Nagyon köszönjük mindenki áldozatos munkáját, segítségét! Különösen nagy öröm ez az összefogás, mely ezt a projektet kísérte. A gyerekeknek nagy öröm a szabadtéri játékok birtokba vétele.smile