OM azonosító: 203398

+36-20/398-7711 | iroda@czuczoriskola.hu | gimi@czuczoriskola.hu

 

Kőrösi Katalin

főigazgató (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Gál Edit

főigazgató-helyettes  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Lendvayné Hromoda Ildikó

főigazgató-helyettes  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Bohn István esperes

püspöki biztos, az iskola lelki vezetője

Balázs-Hegedüs Ibolya

gazdasági vezető  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Buzásiné Nagy Ágnes

iskolatitkár   (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Pedagógusok

 

Debreceniné Dobos Rita

hittan tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Szabó Ágnes

tanító, közösségvezető 1./Búzaszál o. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Kacsó Teréz tanító (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Simon Imréné Pándy Ágnes tanító, közösségvezető 1./Szőlőinda o. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Tóth Klára  tanító (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
dr. Lehelné Szentjóby Ildikó alsós munkaközösség-vezető, tanító, közösségvezető 2./Búzaszem o.(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Geréd-Király Andrea tanító (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Bodnárné Sárvári Kinga tanító,közösségvezető 2./Szőlőtő osztály, gyermek-és ifjúságvédelmi felelős (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Steiner Laura tanító (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Vinis-Tar Zsuzsanna tanító, közösségvezető 3.o. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Nyiri Imola tanító (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Benke Ildikó tanító, közösségvezető 4.o. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
Pelchné Abai Márta tanító (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Gilyén Mátyás

matematika, hittan, felsős munkaközösség-vezető, közösségvezető 6.o.(Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Szauer Csilla

matematika, fizika, digitális kultúra, DÖK felelős (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Solti Emese

magyar nyelv és irodalom, történelem, közösségvezető 7.o., mentor tanár (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Györgyicze Tünde Éva

természettudomány, biológia, közösségvezető (8.o), könyvtáros (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Szatai Dóra

magyar nyelv és irodalom, történelem, hon- és népismeret, dráma és színház (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Lendvayné Hromoda Ildikó

 matematika, fizika  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Bencze-Illés Emese

történelem, angol, közösségvezető 5.o. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Dabóczi Györgyi

angol nyelv (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 Dr. Lendvay Endre

kémia (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Rothauszky György 

ének-zene (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Göncz Attila 

Steiner Laura

testnevelés (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Szabóné Lázár Erzsébet

rajz, vizuális nevelés, technika (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Tollas-Izsold Bernadett

gyógytornász (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Máramarosiné Pallos Rita

Béres Boglárka

gyógypedagógus (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

logopédus

Balázs-Hegedüs Áron

rendszergazda (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Osztályközösségek:

 

Alsó tagozat

1 évfolyam:

1.a /Búzaszál osztály  24 fő

1.b /Szőlőinda osztály 23 fő

2. évfolyam:

2.a /Búzaszem osztály 20 fő 

2.b / Szőlőtő osztály  22 fő

3. osztály 28 fő

4. osztály 28 fő

 

Felső tagozat

5. osztály: 28 fő

6. osztály 25 fő

7. osztály 21 fő

8. osztály 25 fő

 

 

 

 

Kapcsolat

  • 2051 Biatorbágy, Szentháromság tér 6.
  • +36-20/398-7711
  • iroda@czuczoriskola.hu
  • gimi@czuczoriskola.hu
  • OM azonosító: 203398

 

 

© Copyright Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola