OM azonosító: 203398

+36-20/398-7711 | iroda@czuczoriskola.hu | gimi@czuczoriskola.hu

Csendes Csodák Versmondó Találkozó

„Ne várd, hogy a föld meghasadjon És tűz nyelje el Sodomát./
A mindennap kicsiny csodái/ Nagyobb és titkosabb csodák.” – fogalmaz Remény Sándor Csendes csodák című versében, ami a címét adja a közel két évtizede működő kistérségi versmondó találkozónak, amelynek évek óta a JFMK-Faluház ad helyet.

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny

November 10-én került megrendezésre a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny megyei fordulója, ahol a 3-8. évfolyamosaink mérték össze tudásukat, együttműködő képességüket.
Az iskolánk több csapata is nagyon szép eredményt ért el az 5. osztályos csapatunk ( Horváth-Dömöcsök Linda, Kiss Johanna,Tihanyi Sára, Vitéz Nóra) 1. lett és az országos döntőbe jutott, országos döntőben a 11. helyet szerezték meg! 

XXII. Országos Rajeczky Benjamin Gregorián ének és népzenei verseny

Ebben az évben is nagyszámú énekes csapattal vettünk részt a budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium által szervezett színvonalas versenyen, ahol az énekes osztályosaink képviseltették magukat szép sikerekkel. A gregorián kategóriában ezüst minősítést kaptak a résztvevők, míg a népzenei kategóriában két szólistánk Novák Zsuzsanna és Váczi Lizett szintén ezüst minősítést szerzett. Gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak Szabó Ágnesnek és Marosz Dianának

Sikerek a Zrínyi Ilona Matematika Versenyen

A Zrínyi Ilona Matematika Verseny körzeti fordulóit követően 2 tanulónkat hívták be a Pest Vármegyei eredményhirdetésre, akik nagyon szép helyezést értek el. A 8. osztályos Katona Lotti 10. helyet szerezte meg, míg a 6. osztályos Somogyi Bendegúz 4. lett és ezzel az eredménnyel bejutott az országos döntőbe! Gratulálunk a versenyzőknek és a pedagógusoknak!

Kapcsolat

  • 2051 Biatorbágy, Szentháromság tér 6.
  • +36-20/398-7711
  • iroda@czuczoriskola.hu
  • gimi@czuczoriskola.hu
  • OM azonosító: 203398

 

 

© Copyright Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola