OM azonosító: 203398

+36-20/398-7711 | iroda@czuczoriskola.hu | gimi@czuczoriskola.hu

Egyházmegyei Hittanverseny

Január 24-én „Fiatalokkal és a fiatalokért Isten szolgálatában” címmel rendezték meg az érdi Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Gimnáziumban az egyházmegyei hittanversenyt.

Bolyai Természettudományos Csapatverseny

Idén január 12-én rendezték meg a verseny megyei fordulóját. Iskolánk mindkét tagozata képviseltette magát a versenyen és büszkén mondhatjuk, hogy idén is szép eredmények születtek.
A 3., 5., 7. osztályosok egy-egy csapata az első tíz közé jutott.

Újabb sikerek a Zrínyi Ilona Matematika Versenyen

A Zrínyi Ilona Matematika Verseny körzeti fordulóit követően 2 tanulónkat hívták be a Pest Vármegyei eredményhirdetésre, akik nagyon szép helyezést értek el. A 8. osztályos Katona Lotti 10. helyet szerezte meg, míg a 6. osztályos Somogyi Bendegúz 4. lett és ezzel az eredménnyel bejutott az országos döntőbe! Gratulálunk a versenyzőknek és a pedagógusoknak!

Egyházmegyei hittanverseny

A testi-lelki irgalmasság szentjei: "Árpádházi Szent Erzsébet, Kalkuttai Szent Teréz és Tours-i Szent Márton élete" címmel 4 kategóriában szerveztek hittanversenyt az érdi Marianum Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola és Gimnáziumban.. Iskolánk 7. osztályos tanulói 5. helyezést értek el a korosztályuknak szervezett vetélkedőn.  Találkozásom egy koldussal című elbeszélésével Tenk Marcell 6. osztályos tanulónk pedig 1. helyezést ért el. Gratulálunk a versenyzőknek és Debreceniné Dobos Rita hittan tanárnőnek !

Kapcsolat

  • 2051 Biatorbágy, Szentháromság tér 6.
  • +36-20/398-7711
  • iroda@czuczoriskola.hu
  • gimi@czuczoriskola.hu
  • OM azonosító: 203398

 

 

© Copyright Czuczor Gergely Katolikus Általános Iskola